in

En İyi Belgesel Hizmetleri!

Documentary Streaming

En İyi Belgesel Hizmetleri!

Bu içeriğimizde isteğe bağlı video akış hizmetleri arasında belgesellere geniş yer veren veya diğer türdeki içeriklerin yanı sıra bünyesinde belgesellere de yer ayıran akış hizmetlerine yer verdik.

En İyi Belgesel Hizmetleri:

CuriosityStream

En iyi belgesel yayın hizmetlerinden biri olan CuriosityStream, 2015 yılında Discover Channel’ın kurucusu John S. Hendricks tarafından kurulmuştur. Dünya genelinde 20 milyonu aşkın üyeye hizmet veren bu yayın platformu, belgesel izlemeyi sevenler için geniş bir içerik kataloğuna sahiptir. Bununla birlikte, uygun fiyatlı üyelik planları sunan bu platform, 4K video kalitesinde içerikler sunar. Ayrıca platformda yer alan belgeseller, milyonlarca izleyici tarafından yüksek puanlar alan ve en beğenilen içeriklerden oluşmaktadır. Ancak dünyanın dört bir yanından üyeleri kabul eden bu dijital yayın platformunda, altyazı seçenekleri sınırlıdır.

Magellan TV

Belgesel âşıkları için kesinlikle en iyi platformlardan biri olan Magellan TV; 3 bin belgesel ve dizi içeriğinden oluşan zengin bir kütüphaneye sahiptir. Bununla birlikte, düşük ücretli üyelik planı sunan platformda, tek hesapla beş cihaza kadar bağlanabilirsiniz. Sanattan tarihe ve doğaya dair binlerce belgeseli reklamsız ve 4K video kalitesinde izleyebilirsiniz. Ayrıca mobil cihazlarda çevrimdışı indirmeleri de desteklemektedir.

Hulu

En iyi video akış hizmetlerinden biri olan Hulu, canlı yayın akışı ve dizi koleksiyonuyla dikkat çeker. Ancak bunların yanı sıra kütüphânesinde yer verdiği belgesellerle de ilgi çeken bir platformdur. Bununla birlikte, Hulu’ya üye olan kullanıcılar; çeşitli kanallarda canlı yayınlar izleyebileceği gibi istedikleri takdirde bu kanallara ait diğer içeriklere de ulaşma imkânına sahiplerdir. Öte yandan bu platformun bazı eksi yönleri ise şunlardır; isteğe bağlı olan planlar reklam içermektedir. Çevrimdışı indirme özelliği için ise premium üyeliği zorunludur.

Netflix

Ünlü dijital yayın platformu Netflix, çok beğenilen orijinal yapımlara ve oldukça geniş dizi/film/belgesel koleksiyonuna yer vermektedir. Bununla birlikte, mobil cihaz için çevrimdışı içerik indirme özelliği, reklamsız akış gibi özellikler mevcuttur. Ayrıca Netflix platformunda bu ay yayımlanacak yeni içeriklere ise bu içeriğimizden Netflix Haziran Ayında Yayımlanacak Yeni İçerikler! ulaşabilirsiniz.

Amazon Video Prime

Birçok türde içeriğe ev sahipliği yapan Amazon Video Prime’daki belgesellerin birçoğu, Amerikan siyasî ortamına ve tartışmalı isimlere odaklanmaktadır. Bünyesinde orijinal belgesellere yer veren platform, 4K video kalitesinde içerikler sunmaktadır. Öte yandan Amazon Video Prime, kullanıcılara isteğe bağlı içerikler sunmanın yanı sıra perşembe gecesi futbol maçlarının özel yayıncılığını üstlenerek alternatif bir hizmet sunmayı da amaçlamıştır. Bununla birlikte, çevrimdışı indirme özelliği de mevcuttur.

İlgili:

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

child safe online

En İyi Ebeveyn Kontrol Programları!

Password 1

Çevrimiçi Riskinizi Azaltın: Parola Yönetimi İçin En İyi Uygulamalar!