in ,

Netflix’te Temmuz Ayında Yayımlanacak Yeni İçerikler!

Netflix Turkiye

Netflix’te Temmuz Ayında Yayımlanacak Yeni İçerikler!

Dijital yayın platformu Netflix, kullanıcılarına her ay yeni içerikler sunmaya devam ediyor. Bununla birlikte platform, temmuz ayında yayımlayacağı yeni içerikleri duyurdu. Bu içeriğimizde; Netflix Türkiye tarafından 2022 temmuz ayında hangi dizi/film/belgesel içeriklerinin yayımlanacağına ve yayın tarihlerine yer verdik.

Bununla birlikte, temmuz ayındaki yeni içerikler arasında; geniş bir izleyici kitlesi tarafından merakla beklenen Stranger Things 4. Sezon 2. Kısım da yer alıyor. Ayrıca yerli yapım Zeytin Ağacı isimli dizi de platformda izleyiciyle buluşacak. Ancak içerikler arasında yeni belgesel ve filmler de yer alıyor.

Netflix’te Temmuz Ayında Yayımlanacak Yeni İçerikler!

  • 1 Temmuz: Stranger Things 4. Sezon: 2. Kısım
  • 6 Temmuz: Merhaba, Hoşça Kal ve Yaşadığımız Her Şey (Film)
  • 8 Temmuz: Boo, Bitch (Dizi)
  • 13 Temmuz: Neredesin D.B. Cooper? (Belgesel)
  • 14 Temmuz: Resident Evil: Biohazard (Yeni Dizi), Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye (Çocuk ve Aile Dizisi)
  • 15 Temmuz: İkna (Film)
  • 20 Temmuz: Virgin River: 4. Sezon (Dizi)
  • 21 Temmuz: Jurassic World Kretase Kampı: 5.Sezon (Çocuk ve Aile Dizisi)
  • 22 Temmuz: The Gray Man (Film)
  • 26 Temmuz: Street Food: ABD (Belgesel)
  • 28 Temmuz: Zeytin Ağacı (Yeni Dizi)
  • 29 Temmuz: Uncoupled (Dizi)

Stranger Things 4. sezon 2. Kısım

İzleyiciler tarafından merakla beklenen, ayrıca tüm zamanların en sevilen dizilerinden biri olan Stranger Things, 4. Sezonun 2. Kısmı ile temmuz ayında platformdaki yerini alacak. Bununla birlikte dizi, gelecek 5. Sezonu ile ekrana veda edecek.

İkna

Kadrosunda Dakota Johnson, Henry Golding ve Cosmo Jarvis gibi isimlerin yer aldığı İkna filmi, ünlü roman yazarı Jane Austen’in aynı adlı eserinden uyarlanmıştır. Bununla birlikte film, 15 Temmuz’da Netflix platformunda izleyicilerle buluşacak.

Zeytin Ağacı

Yerli Netflix yapımlarından biri olan Zeytin Ağacı dizisinin oyuncu kadrosunda Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Fırat Tanış ve Murat Boz gibi isimler yer alıyor. Bununla birlikte dizi, 28 Temmuz itibariyle platformda olacak.

Resident Evil: Biohazard

Netflix’in yeni dizileri arasından yer alacak olan Resident Evil: Biohazard, bir korku serisinden uyarlanmıştır. Bununla birlikte dizi, otuz yıl sonra meydana gelen bir salgınla birlikte Umbrella Corporaiton’ın sırlarının ortaya çıkmasını konu almaktadır. Ayrıca dizi, 14 temmuz itibariyle izleyicilerle buluşacak.

Neredesin D.B. Cooper

Platformda yayınlanacak belgesellerden biri olan Neredesin D.B. Cooper, 1971 yılında Portland ile Seattle arasında yer alan ABD hava sahasında yapılan bir soygunu konu alıyor. Ayrıca belgesel, 13 temmuzda platformda olacak.

İlgili:

5/5 - (2 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

bybit-World-Series-of-Trading-wsot2022

World Series of Trading (WSOT 2022) Ödülü Tam 8 Milyon USDT!

veri ihlali

Veri İhlallerine Karşı Bilgilerinizi Nasıl Korursunuz?