in

Disney Plus Kullanıcı Deneyimini İyileştiren İpuçları!

Disney-Plus
Disney-Plus

Disney Plus Kullanıcı Deneyimini İyileştiren İpuçları!

Bu içeriğimizde, popüler dijital yayın platformu Disney Plus kullanıcılarının; platformdan daha yüksek verim almasını sağlayacak bazı ipuçlarına yer verdik.

Disney Plus Kullanıcı Deneyimini İyileştiren İpuçları:

Disney+’ta içerikleri çevrimdışı izlemek için indirebilirsiniz

İstediğiniz içerikleri cihazınıza indirip internetinizin olmadığı zamanlarda da izlemeye devam edebilirsiniz. Bununla birlikte, indirme işlemi için bu adımları izleyin:

  • Uygulamada oturum açın ve indirmek istediğiniz dizi veya film içeriğine gidin.
  • İçeriğe tıkladıktan sonra İndir seçeneğine tıklayın.

Ancak indirmek istediğiniz içerik, bir dizi ise öncelikle ekranı aşağı doğru kaydırıp bölümlere gitmelisiniz. Bütün sezonu indirmek isterseniz, bölümlerin yer aldığı listenin üstünde yazan “Sezon” butonuna tıklayın. Ancak belirli bölümleri indirmek istiyorsanız, her bölümün yanında yer alan indirme butonuna tıklayın. Ayrıca indirdiğiniz içerikleri daha sonra İndirmeler bölümünden takip edebilir ve indirme işlemi biten içerikleri bu kısımdan izlemeye başlayabilirsiniz.

GroupWatch ile sevdikleriniz uzakta olsa da içerikleri eş zamanlı izleyebilirsiniz

Disney Plus’ta seçtiğiniz herhangi bir içeriği, uzaktaki bir aile üyeniz veya arkadaşlarınızla eş zamanlı olarak izleme imkânınız var. GroupWatch özelliği sayesinde yayınlarınız otomatik bir şekilde senkronize olur. Böylece sevdiğiniz kişiler uzakta da olsa; birlikte film veya dizi izleme keyfini yaşayabilirsiniz. Ayrıca yayın sırasında mesajlaşma kısmından yorumlarda bulunabilir, çeşitli emojileri kullanabilirsiniz.

  • Disney Plus web sitesine gidin ya da mobil uygulamasını açın
  • GroupWatch’ta eş zamanlı olarak izlemek istediğiniz içeriği seçin
  • Daha sonra GroupWatch’u başlatmak için GroupWatch simgesine tıklayın
  • Davet bağlantısı için GroupWatch odasında Davet Et seçeneğine tıklayın
  • Son olarak davet bağlantısını kopyalayın ya da paylaşmak istediğiniz yöntemi seçin ve istediğiniz kişiyle bağlantıyı paylaşın.

Bununla birlikte, GroupWatch’a davet edilen kullanıcılar, içeriği duraklatabilir veya ileri ya da geri sararak izleme etkinliğini yönetebilirler. Ayrıca etkinliği başlatan kişi, GroupWatch yayını esnâsında oynatıcıdan çıkarak Davet Et simgesine tıklayıp başka kişileri etkinliğe davet edebilir.

Disney Plus’ta bir izleme listesi oluşturabilirsiniz

İzlemek istediğiniz dizi, film ve belgesellerin yer aldığı bir izleme listesi oluşturabilirsiniz. İzleme listesi oluşturmak için bu adımları izleyin:

  • Öncelikle listenize eklemek istediniz içeriği bulun ve tıklayın
  • Daha sonra + İzleme Listem seçeneğine tıklayın. Bu şekilde istediğiniz içerikleri bir izleme listesinde tutabilirsiniz

Disney+’ta otomatik oynatmayı kapatabilirsiniz

Genel olarak neredeyse bütün dijital yayın platformlarında içerikleri otomatik oynatma özelliği mevcuttur. Ancak Disney Plus’ta bu özelliği dilediğiniz zaman kapatabilirsiniz.

Otomatik oynatma özelliğini kapatmak için profilinize gidin ve Profili düzenle butonuna tıklayın. Daha sonra Otomatik Oynatma özelliğini bu kısımdan kapatabilirsiniz.

İlgili:

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Synthetix Network

Synthetix Network Token nedir? SNX Geleceği ve Detaylar!

slg coin nedir-bybit launchpad

Bybit’ten SLG Launchpad’e Özel Kaçırılmayacak Fırsatlar!