in

Bybit Türkiye Yaza 20.000 USDT Ödülle Veda Ediyor! Ödülünüzü Almayı Unutmayın!

bybit-turkiye-trade-ödülü
bybit-turkiye-trade-ödülü

Bybit Türkiye Yaza 20.000 USDT Ödülle Veda Ediyor! Ödülünüzü Almayı Unutmayın!

Yaz boyunca kullanıcılarını ödül yağmuruna tutan Bybit, Türkiye kullanıcılarına özel yaza veda etkinliği ile 20.000 USDT ödül dağıtıyor.

Yeni nesil kripto işlem platformu Bybit’in Türkiye kullanıcılarına özel etkinliğine katılanlar  20.000 USDT değerindeki ödül havuzu ile yaza veda ediyor. 30 Eylül 2022 tarihine dek sürecek olan kampanya kapsamında verilen 3 basit görevi yerine getiren kullanıcılar 20.000 USDT değerindeki ödül havuzundan paylarını alıyorlar.

Bybit Türkiye Yaza 20.000 USDT Ödülle Veda Ediyor!

Detayları Bybit Blog altındaki etkinlik sayfasında yer alan kampanya kapsamında daha önce Bybit’e kayıt olmuş kullanıcılar ilk yatırma ve ilk trade ödülü, daha önce yatırma işlemi yapmış kullanıcılar ilk trade ödülü ve yeni kayıt olan kullanıcılar tüm ödülleri aynı anda alabiliyor.

Kaydolan Kazanıyor!

Etkinlik süresi boyunca etkinlik sayfası üzerinden Bybit’e ilk kez kaydolan tüm kullanıcılar 5 USDT değerinde Trade Ödülü kazanıyor. Bybit Blog’da yer alan etkinlik sayfası üzerinden “Etkinliğe Kaydolun” butonuna tıklayarak 3 dakikadan kısa bir süre içinde Bybit hesabını kolayca oluşturan kullanıcılar, ödüllerin keyfini çıkarıyor.

İlk Yatırma İşlemi Yapanlar Kazanıyor! 

Etkinlik sayfası üzerinden etkinliğe kayıt olarak Bybit’te dilediği varlık cinsinden ilk varlık yatırma işlemini gerçekleştiren kullanıcılar, ilk yatırma işlemlerinde 5 USDT değerinde Trade Ödülü kazanıyor.

bybit turkiye yaza 20000 usdt ile veda ediyor

İlk Alım-Satım İşlemi Yapan Herkes Kazanıyor: 10 USDT Trade Ödülü Hediye!

Etkinliğin sayfasından kayıt olarak Bybit Spot piyasasında ilk alım-satım işlemini gerçekleştiren Bybit kullanıcıları, 10 USDT değerinde Trade Ödülü’nün sahibi oluyor. Etkinlik kapsamında daha önce Bybit Vadeli İşlemler’de işlem yapmış olan kullanıcılar da etkinliğe katılabilecek. Kullanıcı dostu arayüzü ile Bybit Spot piyasasında istenilen tutarda ve işlem çiftiyle kolayca alım-satım yapanlar, 10 USDT Trade Ödülü kazanıyor.

Etkinlik ve kampanya koşullarıyla ilgili daha fazla bilgi için Bybit resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bybit Türkiye yaza 20.000 USDT ödülle veda ediyor ile ilgili:

kripto para borsası bybit - bybit yarışma - kripto para - kripto para borsası - kripto para güvenliği
Bybit Türkiye Yaza 20.000 USDT Ödülle Veda Ediyor

Bybit Hakkında:

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki perakende ve kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi Spot ve Vadeli İşlem hizmetleri, madencilik, staking ürünleri ve NFT pazarının yanı sıra API desteği sağlıyor. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir kripto para borsası olma taahhüdünü sürdürüyor. Bybit; Formula One yarış takımının, Oracle Red Bull Racing’in, NAVI, Astralis, Alliance ve Virtus.pro e-spor takımlarının, Oracle Red Bull Racing Esports’un, Borussia Dortmund ve Avispa Fukuoka futbol takımlarının partneri olmaktan gurur duyuyor.

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

apple-yeni-airpods-pro (1)

Apple’ın Yeni AirPods Pro Ürünü 2 Büyük Sorunu Çözdü! Alınır Mı?

DHCP hatası nedir - DHCP nedir - DHCP hatası nasıl düzeltilir - muhabbit.com

Windows 10’da Otomatik Güncelleştirme Kapatma Nasıl Yapılır?