in

Bybit’ten Türkiye Kullanıcılarına Özel Doge ve SHIB Ödüllü MemeCoin Partisi!

bybit-memecoin-shib-dogecoin
bybit-memecoin-shib-dogecoin

Bybit’ten Türkiye Kullanıcılarına Özel DOGE ve SHIB Ödüllü MemeCoin Partisi! 

Bybit, Türkiye’de yoğun ilgi gören MemeCoin’lere yönelik hazırladığı özel etkinliğinde 15 Bin DOGE ve 75 Milyon SHIB değerindeki ödül havuzunu kullanıcılarıyla buluşturuyor.

Yeni nesil kripto işlem platformu Bybit, Türkiye kullanıcılarına özel kazandıran etkinlikler sunmaya MemeCoin Partisi ile devam ediyor.

Etkinlik kapsamında daha önce Bybit’e kayıt olmuş ancak Bybit spot piyasasına ilk yatırma işlemi yapmamış kullanıcılar ya da ilk defa kayıt olacak tüm kullanıcılar ilk yatırma ödüllerine hak kazanabiliyor. Sosyal medya kampanyasına ise tüm Bybit kullanıcıları katılabiliyor. Tüm ödüllere aynı anda sahip olmanın mümkün olduğu etkinliğin detaylarına Bybit Blog üzerinde yer alan etkinlik sayfasından ulaşılabiliyor.

İlk Yatırma İşlemini Yapanlar 50 DOGE’yi Kapıyor! 

11 Aralık 2022’ye dek sürecek kampanya kapsamında herhangi bir varlık cinsinde Bybit Spot Piyasası’na 50 USDT değerinde ilk yatırma işlemini önce tamamlayan Bybit kullanıcıları, 50 DOGE kazanıyor. ‘İlk gelen alır’ usülüne uygun şekilde gerçekleştirilecek dağıtım için belirlenen ödül havuzu 15.000 DOGE.

75 Şanslı Kullanıcı 750.000 SHIB’in Sahibi Oluyor!

İlk etkinliğin şartlarını yerine getiren, yani Bybit Spot Piyasası’na herhangi bir varlık cinsinde minimum 50 USDT değerinde ilk yatırma işlemi yapan tüm Bybit kullanıcıları arasından seçilen 75 şanslı kullanıcı 750.000 SHIB’in sahibi oluyor. Kullanıcılar ilk etkinlikten ödül alamasa dahi bu etkinlikte ödül kazanma şansına sahip olabiliyorlar.

Sosyal Medyada Paylaşanlar Kazanıyor: 25 Kişiye 750.000 SHIB Hediye!

MemeCoin Partisi coşkusunu sosyal medyada yaşayanlar da kazanıyor. Bybit Türkiye Twitter hesabını takip edip, Bybit’in kampanyaya ilişkingönderisini 3 arkadaşını etiketleyerek paylaşan ve etkinlik sayfasında yer alan formu dolduranlar arasından seçilecek 25 şanslı kullanıcı, kişi başı 750.000 SHIB değerindeki ödülün sahibi olacak.

Etkinlik ve kampanya koşullarıyla ilgili daha fazla bilgi için Bybit’in resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Eğer Bybit hesabınız yoksa bu link üzerinden kaydolabilir; hem avantajlardan yararlanabilir hem de Lorent Research Lab. ekibine destek olabilirsiniz. Ayrıca Telegram kanalımızdan anlık bültenlerimizi alabilir, Twitter üzerinden de bizleri takip edebilirsiniz.

Sorumluluk Reddi: Bu içerik, yatırım kararlarının alınmasında asla temel alınmamalı. Yatırım işlemleri için bir tavsiye olarak yorumlanmamalıdır. İlgili riski tam olarak anladığınızdan ve deneyim seviyenizi, yatırım hedeflerinizi dikkate aldığınızdan emin olun. Eğer ihtiyacınız varsa bağımsız finansal tavsiye almalısınız. Herhangi bir yatırımdan, kullanımdan veya zarardan/kardan kullanıcılar tamamen kendileri sorumludur.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji bağımlılığı nedir? Belirtileri nelerdir?

Teknoloji bağımlılığı nedir? Belirtileri nelerdir?

tek kullanımlık mail - tek kullanımlık eposta - spam mailden kurtulma

Tek Kullanımlık Mail Arayanlara 6 Adetlik Bir Liste Hazırladık!