in

Netflix’in Hangi Ülkede Kaç İçeriği Var? Ülke Dışındaki İçeriklere Nasıl Erişilir?

dizi önerisi - netflix dizi önerisi - en iyi dizi önerileri - abd netflix erişim - vpn ile netflix izleme
dizi önerisi - netflix dizi önerisi - en iyi dizi önerileri - abd netflix erişim - vpn ile netflix izleme

Netflix’in Hangi Ülkede Kaç İçeriği Var? Ülke Dışındaki İçeriklere Nasıl Erişilir?

Netflix’in hangi ülkede kaç içeriği var? Netflix’in hangi ülkede kaç adet dizi ve film içeriği olduğunu hiç merak ettiniz mi? Biz oldukça fazla merak ettik ve bu konu hakkında küçük bir araştırma yaptık. Araştırmamız sonucu Türkiye’deki içeriklerin çok çok az olduğunu üzücü bir şekilde öğrendik. Yurtdışındaki Netflix müşterileri sanırım Türkiye’deki müşterilerden biraz daha şanslı çünkü oldukça güzel içerikler sunuyorlar ve yurtdışındaki müşterilerin bizlerden daha fazla eğlenip güzel zaman geçirdiğine eminim.

”Biz de para veriyoruz, neden onların içerikleri bizden daha çok ve onları neden izleyemiyoruz.” diye soranlar olmuştu, hala da soruluyor. Hemen bu konuyla ilgili küçük bir bilgilendirmeyi sizlere sunmak isterim.

Netflix içerikleri coğrafi engellemelere tabi tutuluyor. Yani telif hakkı sınırlamaları mevcut. Her dizi ya da her filmi global içerik olarak lisanslamıyor da sadece belli ülkeler için lisanslıyor. Bu da her ülkedeki içeriğin genel anlamda farklı olmasını sağlıyor. Yani özetle Türkiye’deki Netflix size Recep İvedik filmini önerirken ABD’de bunu yapmıyor. (Film sadece bir örnek) Ya da IMDb puanı 9.0 üzerinde olan bir diziyi ABD’de yaşayan kişiler izleyebilirken Türkiye’deki Netflix müşterileri bunu izleyemiyor. Çünkü lisanslamayı sınırlı olarak yapmışlar. Bu örnekler detaylandırılabilir ya da çoğaltılabilir. Fakat kısaca konu lisanslama. Bu lisanslamayı aşabilmemiz mümkün mü? Tabi ki mümkün. Bunu güvenli bir şekilde yapmak istiyorsanız hemen aşağıdaki görsele tıklayın. İndirimli, ucuz, güvenilir, ABD ve İngiltere’de bulunan Netflix içeriklerine sadece 2 tıklama ile erişin. Ek olarak şunu hemen hatırlatmalıyım: Eğer bu ürünü 1 yıllık alırsanız 5 farklı cihazda (kısacası 5 farklı arkadaş kullanabiliyor) kullanmanız mümkün.

Peki Çözüm Nedir?

Çözüm tabi ki bir VPN. Fakat her VPN ABD veya İngiltere içeriklerine erişemiyor. Bu yüzden herhangi bir VPN hizmetini satın alırken ne gibi özellikleri olduğunu, sizlere ne sunduğunu mutlaka araştırın. Son zamanlarda kişisel olarak da kullandığımız bu VPN hizmetinden oldukça memnun olduğumuzu bildirmek isterim. Küçük bir problem yaşadığınız an Türkçe iletişim kurabiliyor olmanız da oldukça güzel. (Türkçe iletişim kurabilen ve Netflix içeriklerine erişebilen sayılı VPN hizmetlerinden) 1 yıllık – 5 cihaz için almak istemem derseniz (Bu fiyatın sosyal medya kısıtlamasından sonra artacağını düşünüyoruz. Çünkü herkes VPN satın almak zorunda kalacak. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz: (Sosyal Medya Engellenebilir! Engellenirse Bu Yöntemleri Kullanın!) 1 aylık alım gerçekleştirerek ürünü denemenizi tavsiye ederim. Birkaç tık ile sunucunuzu değiştirin ve farklı müthiş içeriklere hızlıca erişin. Bu kadar basit.

Şunu tekrar etmekte fayda görüyorum: Netflix, birçok VPN hizmetini yakalıyor ve erişimi kısıtlıyor. Fakat Kaspersky VPN oldukça başarılı bir şekilde ABD ve İngiltere’deki içeriklere hızlı bir şekilde erişebiliyor.


DiziFilm
Amerika1300+4300+
İngiltere500+2400+
Fransa300+1500+
Almanya300+1400+
Hollanda300+1400+
İsveç300+1700+
Danimarka300+1700+
Avustralya400+1500+
Yeni Zelanda400+1500+
Türkiye200+500+
Rusya200+500+
İspanya200+1000+
Kanada600+2900+
İtalya100+1000+
Portekiz200+500+
Brazil500+2900+
Netflix’in Hangi Ülkede Kaç İçeriği Var?

Listeye ve içerik sayısına göre baktığımız zaman ABD’deki içeriklere erişmedikçe sanırım tam anlamıyla Netflix’i kullanıyoruz diyemeyiz. Bu listeye göre İtalya’da olmadığımız için sevinebilir, ABD’de olmadığımız için üzülebiliriz. Fakat VPN bu konuda %100 çözüm sunduğu için artık üzülmemize gerek yok. Küçük bir sunucu değişikliği sayesinde erişim sağlamamız mümkün. Ücretini ödeyip kısıtlı içeriklere erişmemiz çok fazla mantıklı değil. Bu yüzden daha farklı, daha kaliteli içerikleri izlemek oldukça güzel bir durum.

Netflix’in Hangi Ülkede Kaç İçeriği Var |Sonuç:

Sonuç olarak küçük birkaç çıkarımda bulunmamız mümün. Bunlardan bazılarını hızlıca okumanız için sizlere özet geçmek istiyorum. Birincisi her VPN hizmetinin Netflix’in farklı ülkelerdeki farklı içeriklerine erişemeyeceğini anlamamız gerekiyor. Netflix’e erişip hız sorunu yaşatmadığından emin olmanız gereken bir VPN varsa onun Kaspersky VPN (Buraya tıklayarak ürünü inceleyebilirsiniz.) olduğundan emin olabilirsiniz. Netflix her VPN hizmetini engelleyebilir. Fakat itibarı yüksek bir şirket sunucularını hızlıca güncelleyeceği için erişim konusunda tekrar bir problem yaşamazsınız. Kaspersky şirketinin büyüklüğünü merak edenler buraya tıklayarak inceleme yapabilir. Yakın zamanda sizler için ABD içeriklerini derlemeyi ve adını bile duymadığınız IMDb puanı çok yüksek güzel dizileri/filmleri sıralamayı amaçlıyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

5/5 - (1 Oy)

2 Comments

Leave a Reply
    • Merhabalar, Kaspersky VPN içerisinde şu an için akıllı TV seçeneği bulunmuyor. Fakat bu seçeneğin 2021 yılında geleceğini düşünüyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ilginç web siteleri - az bilinen siteler - vakit geçirmelik siteler - lorentlabs

İlginç Web Siteleri | Sokağa Çıkma Yasağı Sürecinde Sıkılma!

internetsiz mesajlaşma uygulaması - internetsiz mesajlaşma - acil durum uygulamaları - acil internetsiz mesajlaşma

Acil Durumlarda Kullanılabilecek Mesajlaşma Uygulamaları! Ne İşe Yarıyorlar?