in

Tüm Dünyadaki Netflix İçeriklerine Nasıl Erişileceğini Anlattık!

netflix - netflix için vpn - en iyi vpn - kaspersky vpn - vpn

VPN ile Netflix izleme!

Her ülkede bulunan Netflix içeriklerinin farklı farklı olduğu, her ülkeye özgü içeriklerin bulunduğumuz ülkede olmadığı artık büyük bir sır değil. Örneğin Amerika’daki Netflix içerikleri ile Kanada, Hindistan ya da Türkiye’deki içerikler oldukça farklı.

Amerika’da olan Netflix içeriklerini neden izleyemediğinizi hiç düşündünüz mü? Bu sorunun cevabı aslında oldukça basit. İçerik lisanslama koşullarının bölgeden bölgeye değişmesi bu problemi ortaya çıkartıyor. Farklı ülkelerdeki Netflix içeriklerine kaliteli bir VPN hizmeti ile erişmeniz mümkün. Fakat şunu sakın unutmayın: Netflix birçok VPN hizmetini kendi bünyesinde yakalayıp, sizin o içerikleri izlemenize izin vermiyor. Yani kısaca, her VPN hizmeti ile farklı ülkelerdeki Netflix içeriklerini izlemeniz mümkün değil. Bunun için test ettiğimiz VPN hizmetlerini kullanmanızı öneririz. Bu noktada şunu da belirtmek isterim: Netflix, VPN konusunda oldukça hassas. Bugün test ettiğimiz ve başarılı olarak gördüğümüz bir VPN hizmeti, Netflix tarafından yakalanıp size kullandığınız sunucudaki hizmetleri izletmeyebilir. Bu noktada da bu içerikte şu çözümü sunduk: Netflix, bu VPN hizmetlerini yakasala bile bu VPN hizmetleri en hızlı şekilde sunucularını güncelliyor ve farklı ülkelerdeki Netflix içeriklerine erişmeye devam ediyorsunuz. Tabi ki bu güncelleme süreci 3-4 gün sürebiliyor. Bu süreci değerlendiremeyen VPN hizmetleri de ne yazık ki var.

Not: Her VPN hizmeti Netflix için Doğru Hizmet Değildir.

Eğer Netflix, farklı bir ülkenin içeriğine erişiminizi tespit ederse, seçilen filmi ya da diziyi oynatmaya çalıştığınızda, aşağıdaki hata mesajını alırsınız: “Bir hata oldu galiba”

Fakat yakalanmadıkça problem yok. Direkt hızlı bir şekilde izleyebilirsiniz. Hız demişken.. Bu içerikte hem Netflix’e yakalanmayan ya da yakalansa bile sunucularını hızlıca güncelleyen VPN hizmetlerini yazarken aynı zamanda hız konusunda da en iyileri seçmeye çalıştık. Biliyorsunuz, bir VPN hizmetinde en çok dikkat edilmesi gereken konuları arasında ‘hız’ da var.

D90rfVYWkAAK7Cw?format=jpg&name=small
Netflix

Yukarıdaki hata kodunu almamak, Netflix ve benzeri şirketlere yakalanmadan dizi/film/şov vb. içeriklere erişebilmek için proxy de değiştirebilirsiniz. Bu da bir çözüm yolu. Fakat proxy değiştirmek ve doğru proxyleri ayarlamak oldukça zaman alan bir konu. Ayrıca proxy kullandığınız Netflix tarafından tespit edilirse hesabınız bloklanabilir. VPN hizmetinde böyle bir durum yok. Yakalansanız bile VPN açıkken sadece içeriğe erişemiyorsunuz o kadar. VPN hizmetini kapattığınızda yine ülkenizdeki içeriklere erişmeniz mümkün.

Aklınıza şu soru gelebilir: VPN ile Netflix’e bağlanmak illegal mi? Hayır, aslında değil. Teknik olarak da illegal olmasını gerektiren bir şey yok. Fakat kendi bölgeniz dışındaki bir içeriği izlemeniz ya da yayınlamanız şirketin hizmet şartlarına pek uygun değil. VPN hizmetlerini engellemelerinin nedeni bu.

Netflix, Kullanım Koşulları’nı hiç okudunuz mu? Şöyle şeyler yazar: “Netflix içeriğini öncelikle hesabınızı kurduğunuz ülkede ve yalnızca hizmetimizi sunduğumuz ve bu tür içeriği lisansladığımız coğrafi konumlarda görüntüleyebilirsiniz.”

VPN ile Netflix İzleme

Peki Hangi VPN Hizmetlerini Kullanacağız?

İçeriğin ortalarında dediğim gibi; bu başlıkta en hızlı olan ve sunucularını en hızlı şekilde güncelleyen VPN hizmetlerini ele alacağız. Bu da size oldukça yardımcı olacaktır. Aşağıdaki VPN hizmetleri bu konularda oldukça başarılı. Fakat bazı problemlerle karşılaşmanız mümkün.

Express VPN, TrustZone VPN, Kaspersky VPN Secure Connection, Surfshark VPN, CyberGhost VPN.

Bu problemleri ele almadan önce hemen şunu vurgulamak isterim: Cyberghost VPN her ne kadar başarılı bir VPN hizmeti olsa da ne yazık ki Türkiye’de internet servis sağlayıcıları tarafından yasaklandı. Bu yasaklamaya da maalesef çözüm bulamıyor. Türkiye dışında yaşayan arkadaşlarımız kendi bulunduğu ülkenin içeriklerinden farklı bir Netflix içeriğine erişmek istiyorsa CyberGhost VPN kullanabilir. Türkiye’de kullanmamanızı öneririm. Satın aldığınızda paranız boşuna gitmiş olur, aman dikkat!

Bahsettiğim VPN hizmetlerinin de ufak tefek problemleri var. Örneğin hız. Bir dizi ya da film izlerken donmasını pek istemezsiniz sanırım. Bu yüzden Surfshark VPN’i bu konuda elemek isteyebilirsiniz. Hız konusunda Express VPN, TrustZone VPN ve Kaspersky VPN Secure Connection kesinlikle başarılı. Bu VPN hizmetleri arasında da müşteri desteği konusunda problem yaşamanız mümkün. Eğer iyi bir derece İngilizce bilmiyorsanız Express VPN ile TrustZone VPN müşteri desteği konusunda canınızı sıkabilir. Hızlı iletişim için Kaspersky VPN Secure Connection hizmetini öneririm. Hem Türkçe dil desteği hızlı sunucu güncelleme konusunda oldukça iyi. Bu ‘iyi, kaliteli, başarılı’ kelimelerimin tamamı kesinlikle testlerden aldığım sonuçlar. Sizler de bireysel olarak bu VPN hizmetlerini test edebilir ve farklı karşılaştırmalarını kendiniz yapabilirsiniz.

VPN dikdortgen 1
%20 daha ucuz, kaliteli ve güvenilir bir VPN uygulamasını incelemek veya satın almak için görsele tıklayabilirsiniz.

Vpn ile Netflix İzleme: Önemli Notlar!

  • Eğer VPN ile Netflix izlemeye çalışırken, hata kodunu hala alıyorsanız bu iki anlama gelebilir: 

    a) Kullandığınız VPN, Netflix tespitini aşamıyor olabilir. 

    b) Bir Netflix VPN’i kullanıyorsunuzdur ama bağlandığınız sunucu, Netflix tarafından tanınmış ve kara listeye alınmıştır.
  • Tüm VPN hizmetleri aynı yeteneklere sahip değil. Gizlilik, torrentleme ve IP adresinizi değiştirmek için harika olan birçok premium VPN, zorlu Netflix VPN bloğunu aşamayabilir. VPN hizmetlerinin en çok zorlandığı 2 alan var. Birincisi Netflix ikincisi Çin Güvenlik Duvarı.
  • Ek olarak “Ücretsiz VPN hizmetleri işe yarar mı?” sorusu var. Ücretsiz VPN hizmetlerinin 2 ana sorunu var. Hızın yavaş olması ve düşük bant genişliği. İkincisi ise Netflix, ücretsiz sunucuları çok kolay yakalıyor ve tespit edebiliyor.
  • Ücretsiz VPN hizmetleri, işletme maliyetlerini genelde üçüncü kişilere bilgilerinizi satarak karşılarlar. Şirketler ayrıca erişiminiz olan sunucu sayısını da sınırlayarak, Netflix’in, sizi bloklamasını kolaylaştırır. Bu yüzden ücretsiz VPN kullanmanızı tavsiye etmeyi de pek düşünmüyorum.
  • Kaspersky VPN Secure Connection indirmek için bu linki kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu link sayesinde %20 indirim sağlıyoruz: https://kas.pr/y1v6, unutmadan; bu link üzerinden yapılan indirmeler sayesinde 5 farklı cihazda (telefon, tablet, bilgisayar) kullanabiliyorsunuz.

Netflix’e VPN ile Nasıl Erişilir? (VPN ile Netflix İzleme) başlığımız bittiğine göre hemen buraya tıklayarak farklı bir içeriğimizi okuyabilir ve aşağıdan içeriğimize yorum yazabilirsiniz.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Chromium Hakkında - Chromium nedir - Chromium güvenli mi - Chromium ile chrome farkı

Chromium Nedir? Chromium Hakkında! Chromium Kullanılır mı?

bitcoin güvenliği - kripto para güvenliği - kripto para - kripto para güvenliği ve VPN - VPN nedir

Kripto Para Güvenliği İçin Ne Yapmalıyım? Kripto Para Güvenliği!