in

VPN Seçerken Dikkat Etmeniz Gereken 3 Önemli Detay!

vpn seçerken dikkat edilmesi gerekenler

VPN Seçerken Dikkat Etmeniz Gereken 3 Önemli Detay!

Eğer online olarak zaman geçiriyorsanız aynı zamanınız gibi yaptığınız şeyler de size ait olmalı. Nasıl ki her şeyimizi herkese anlatmıyor veya herkese bazı konularda bilgi vermiyoruz; işte bu da aynı böyle. İnternetteki verilerimizi korumak ile evimizdeki eşyalarımızı korumak kısmen aynı şey. Fakat veriler, evdeki eşyalardan daha değerli. Bu yüzden siber korsanlar milyon dolarlık şirketlere siber saldırılar düzenlerken yine milyar dolarlık şirketler de siber korsanlardan ve tehlikeli yazılımlardan korunmak için siber güvenlik konusuna milyon dolarlar harcıyorlar.

Tarayıcıların gizli sekmesini kullanıyorum, bu yüzden güvende sayılırım diye düşünmeyin. Bu sadece bir pazarlama stratejisi. Çünkü internet servis sağlayıcınız gizli modda ne yaptığınızı görebilir, daha kötüsü kullandığınız tarayıcının sahibi şirket de bunu görebilir. Örneğin bu konuda Google Chrome’un gizli sekmelerle ilgili son açıklamalarına göz atmanızı rica ederiz. Gizliliğinize gerçekten önem veriyorsanız ve bundan sonraki süreçte bunu yapmak için hazırsanız iyi bir VPN kullanmalısınız. Gizlilik konusuna giriş yapacaksak bir VPN tercih etmemiz kesinlikle iyi bir başlangıç olacaktır. Bir VPN, verilerinizi şifreler, IP adresinizi maskeler ve verilerinizi toplamak isteyen meraklı gözlerden sizi uzak tutar. Bu tamamen bir koruma katmanı olan bir özellik. Fakat unutmayın; Ücretsiz VPN hizmetleri bunu sağlamazken aynı zamanda birçok üründe de problemler yaşayabilirsiniz.

Bu yüzden ilk ay %70 indirimli, 1 aylık ya da 1 yıllık alımda 5 farklı cihazda kullanılabilen, Türkçe müşteri desteği olan, hızlı VPN için sponsorumuza göz atın: https://kas.pr/134j Bununla ödediğiniz ücretin karşılığını almanız mümkün. Eğer problem yaşıyorsanız canınızı sıkmayın, 14 gün para iadesi var. Aynı zamanda hızlı bir şekilde mesai saatleri içinde Twitter, Facebook, Instagram veya telefon ile erişebiliyor, Türkçe destek alarak sorunu hızlıca çözebiliyorsunuz. En ufak sorunda bile desteğe başvurun ve nasıl ilgilendiklerine bakın. Arayüz, kullanım kolaylığı gibi meraklar için deneme sürümünü indirip bir bakabilirsiniz. Fakat bunu unutmayın: Deneme sürümü sınırlı.

1. Sizi Koruduğunu Bilin.

Daha önce birçok kez dile getirdik: Eğer bir şey bedava ise ürünün siz olma ihtimali her zaman yüksektir. Çevrimiçi gizliliğiniz kadar önemli bir şeyi asla gözardı etmeyin. Gelecekte problemler yaşamamak için teknoloji çağına şimdiden ayak uydurmak gerekiyor. Sponsorumuz Kaspersky VPN’i büyük oranda bu nedenle öneriyoruz. Diğerlerinden farklı olarak ne sunuyor yakından göz atalım.

  • Ucuz. Piyasadaki birçok VPN hizmetine göre oldukça ucuz ve ilk ay %70 indirimli.
  • 1 aylık ya da 1 yıllık aldığınızda 5 cihazda kullanabiliyorsunuz. Siz bilgisayarınızda kullanırken ailenizdeki 4 kişiye de bedavadan verebiliyorsunuz. Ya da durun! Diğer 4 kişiye belki de satarsınız. Bu sayede sizin VPN hizmetiniz bedavaya gelmiş olur.
  • Türkçe destek, Türkçe uygulama. Dil ne yazık ki birçoğumuzun temel sorunları arasında yer alıyor. Bu yüzden İngilizce uygulama kullanmayı ya da İngilizce teknik destek – müşteri desteği almayı pek sevmiyoruz. Fakat Kaspersky VPN, bunu çözüyor. Her şeyiyle Türkçe ve müşteri hizmetleri (Çevrimiçi veya mobil) kesinlikle başarılı ve müşteriyle oldukça iyi ilgileniyorlar.
  • Kill switch özelliği mevcut. Bu artık olmazsa olmaz bir özelliğimiz olmalı. Bu nedir? Diye merak edenler VPN Kill Switch Nedir? Neden Kill Switch Kullanmalıyım? başlıklı içeriğimize hızlıca göz atabilirler.
  • AES-256 şifreleme sunuyor. Güçlü bir şifreleme.
  • Hızlı. Kullandığı alt yapı sayesinde hız konusunda oldukça başarılı. Fakat unutmayın hızınız internet servis sağlayıcınız veya işletim sistemi/cihaz/konum gibi konulardan dolayı değişiklik gösterebilir.
  • En önemlisi ise ABD’deki Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney+ ve İngiltere’deki Netflix, BBC iPlayer gibi uygulamalara %100 erişim sağlıyor. Böylelikle 15.000’den fazla dizi, film ve belgesele hızlıca erişebiliyorsunuz. Alt yazı mı sorun? O zaman Subflicks eklentisini kurun. Şimdiden keyifli seyirler.

İlginizi Çekebilir:

2. İhtiyaç Anında Üstün Müşteri Hizmetleri Sunuyor Mu?

Bazen işler ters gidebilir. Hepimizin işlerinin ters gittiği günler olmuştur ve yardıma ihtiyaç duyarız. Bu tür durumlarda en son yaşamak isteyeceğiniz şey bir şirketin anlayışsız müşteri hizmetleri ya da dil problemi yüzünden sorun yaşayacağınız bir teknik servis.

Kaspersky VPN ile şunları elde ettiğinizi de unutmayın:

  • Twitter, Facebook, Instagram, Web sitesi iletişim kısmı, mobil ve MyKaspersky üzerinden iletişim kurabilmeniz mümkün. Özellikle Twitter üzerinden Kaspersky ile verimli dostça sohbetler de edebilirsiniz.
  • Basit arayüz ve kullanım kolaylığı. Tek bir tık ile farklı konumlara bağlanabilir ve IP adresinizi maskeleyerek VPN hizmetinden faydalanabilirsiniz.
  • Coğrafi engellemeleri hızlıca aşabilir ve birçok platformun lisanslama probleminden dolayı ülkenizde sizlere sunmadığı içeriklere hızlıca erişebilirsiniz.
  • Gün geçtikçe artan yeni sunucular ve konumlar. Örneğin geçtiğimiz haftalarda yeni güncelleme ile Android ve iOS’a da Güney Kore ve Güney Afrika sunucuları eklendi.

3. Emin Adımlarla Mı İlerliyor?

Kullanışlı bir VPN olan Kaspersky VPN, biliyorsunuz ki 400 milyondan fazla bireysel 270 binden fazla da kurumsal müşteriye sahip ve bu müşterilere istikrarlı uygulamalar ve hizmetler sunmak zorundalar. Bu sayede itibarlarını korumaları, büyümeleri ve yeni müşteriler kazanmaları daha yüksek ihtimal. Peki bunu yapıyorlar mı? Evet. Çünkü yıllardır mevcut olan şirket şimdi dünyanın birçok noktasında farklı ofislere sahip. Bunun tek nedeni kararlı olmaları ve istikrarlı bir şekilde uygulamalarına güvenmeleri. Birçok kişi tarafından neden Linux’a Kaspersky VPN gelmedi ya da neden akıllı cihazlarda Kaspersky VPN yok diye sorular soruyor. Bu tür büyük şirketlerin hizmetleri kararlı olmazsa başları ağrır. Sıradan bir şirketten bahsetmiyoruz. Onlarca ülkede mevcut olan bir şirketten bahsediyoruz.

Bu yüzden kararlı bir şekilde yakın zamanda Linux ve akıllı televizyonlara da geleceğini tahmin ediyoruz. Şimdilik sadece Windows, Mac, iOS ve Android cihazlarda aktif olarak kullanılabiliyor. Belki de yakında farklı cihazlara da (Örneğin: Playstation) gelmesi mümkündür.. Bu tür büyük şirketlerin ne zaman ne yenilik getireceğini kestirmek oldukça güç. Fakat başarıları sayesinde bu noktada olduklarını da unutmamak gerekiyor.

Bu içerikte ürün yerleştirme şeklinde reklam bulunmaktadır.

İlgili: Dil Öğrenme Uygulamaları | Ücretsiz En İyi 10 Dil Öğrenme Uygulamasını Derledik!

Bu içerik sponsorludur.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

clubhouse gizlilik sözleşmesi - clubhouse güvenli mi - clubhouse android kullanımı

Clubhouse, Android Cihazlara Geldi! İşte Güvenlik İçin İpuçları ve Öneriler!

hulu'ya erişim - hulu'ya nasıl erişebilirim - vpn ile hulu'ya erişmek - vpn güvenli mi - lorentlabs

ABD’deki Hulu’ya Nasıl Bağlanılır ve Hangi VPN İşe Yarar?