in

2022 En İyi E-Kitap Okuyucuları!

ebookreader

2022 En İyi E-Kitap Okuyucuları!

Bu içeriğimizde: Kullanıcı deneyimlerine ve karşılaştırmalı testlere göre 2022 yılının en iyi e-kitap okuyucuları arasına giren 5 e-kitap okuyucusuna yer verdik.

2022 En İyi E-Kitap Okuyucuları:

1) Kindle Paperwhite

Okuyucular için gelişmiş bir okuma deneyimi sunan Amazon Kindle Paperwhite, suya ve düşmelere karşı dayanıklı olarak geliştirilmiştir. Düz bir ön tasarıma sahip olan Paperwhite, renk değiştiren ön ışıkla ekranın daha keskin bir görüntü sunmasını sağlar; böylece gözleri yormaz. Bununla birlikte bir önceki nesline göre daha geniş bir ekrana sahiptir ve sayfa başına daha fazlasını gösterir. Ayrıca Bluetooth aracılığıyla sesli kitap desteği alabilirsiniz. Sesli kitapta kaldığınız yeri, okuduğunuz kitabın metin kopyasında kaldığınız en son yerle senkronize eder.

2) Kindle Oasis

En iyi e-kitap okuyucularından biri olan Kindle Oasis; metal çerçeve ve hafif ağırlığıyla ince bir tasarıma sahiptir. Bununla birlikte fiziksel bir sayfa çevirme düğmesi bulunmaktadır ve okuyucular için son derece net bir ekran sunmaktadır. Ayrıca suya karşı dayanıklıdır ve göz yorgunluğu adına ayarlanabilir arka ışık özellikleri mevcuttur. Ancak diğer e-kitap okuyucularına göre pahalıdır.

3) Amazon Kindle

Diğer e-kitap okuyucularından daha düşük maliyetli olan Kindle, ön ışık desteğiyle gece okumalarını iyileştiren bir özelliğe sahiptir. Kindle, tasarım olarak diğer modellerle benzer olsa da; su geçirmezlik ve çözünürlük gibi özellikler bakımından Kindle Paperwhite daha gelişmiş bir tasarıma sahiptir.

4) Kobo Clara

Kindle Paperwhite’dan daha küçük ve daha hafif bir tasarımda olan Kobo Clara, standart bir e-okuyucunun sunduğu özelliklere sahiptir. Bununla birlikte uzun pil ömrü ve renk değiştiren ön ışığıyla iyi bir okuma deneyimi sunar. Ancak suya karşı dayanıklı değildir ve sesli kitap özelliğini desteklemez fakat bu fiyat aralığındaki diğer e-okuyucular da bu özelliklere sahip değildir.

5) Kobo Libra 2

Önceki modeline göre iyileştirilmiş bir kavrama alanına sahip olan Kobo Libra 2; en beğenilen e-kitap okuyucularından biridir. Maviden sarıya doğru renk değiştirir ve bu renk değişimi ilerleyen saatlere göre otomatik olarak gerçekleşir. Bu sayede zamana göre en iyi okuma deneyimini sunmaya çalışır. Bununla birlikte Libra 2, suya karşı dayanıklıdır ayrıca usb-c şarj ve geniş format desteği mevcuttur. Öte yandan Libra 2, fiziksel sayfa düğmesine sahip e-kitap okuyucuları arasındaki en son cihazdır.

İlgili:

3/5 - (2 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

oyun hesaplarini korumak

Çevrimiçi Oyun Hesaplarınızı Hackerlardan Nasıl Korursunuz?

iphone 1

iPhone İçin En İyi Çeviri Uygulamaları!