in ,

Illuvium Nedir? ILV Token Nereden Alınır?

illuvium nedir

Illuvium Nedir? ILV Token Nereden Alınır?

Bu içeriğimizde: Illuvium özellikleri nelerdir? ILV token nereden alınır? Sorularının cevaplarına ve bu projeyle ilgili diğer detaylara ulaşabilirsiniz.

Illuvium nedir?

Illuvium, Ethereum ağı tarafından desteklenen ve oyna kazan mantığına dayanan blockchain destekli bir metaverse oyun projesidir. ILV token ise bu projeye ait ERC-20 standardı bir tokendir.

Illuvium özellikleri nelerdir?

  • Kullanıcılar, Illuvium projesinin geliştirdiği oyunları ücretsiz bir şekilde oynayabilirler. Bununla birlikte bu oyunlarda kazandıkları başarılar ve yerine getirdikleri görevler sonucunda NFT ve token ödülü kazanırlar.
  • Kullanıcılar, sahip oldukları NFT’leri satma ya da takas etme imkânına sahiplerdir. Ayrıca kullanıcılar, bu NFT’lerini Illuvium projesine ait merkeziyetsiz borsa olan IlluvDEX’te satabilir veya takas edebilirler.
  • Illuvium, blockchain teknolojisiyle geliştirilmiş ilk AAA oyunu olarak da tanımlanmaktadır. AAA oyunları ise; genelde yüksek bir bütçeyle ve alanlarında oldukça başarılı bir ekip tarafından geliştirilen yüksek kaliteli oyun projelerini ifade etmektedir.

ILV token özellikleri nelerdir?

  • ILV tokenler, kullanıcıların savaştıkları oyunları kazanmaları veya çeşitli görevleri yerine getirmeleri hâlinde oyunculara ödül olarak verilir.
  • Yatırımcılar, ILV tokenlerini Illuvium platformunda stake edebilirler. Stake sonunda ise ILV veya sILV token kazanırlar.
  • Kullanıcılar, ILV tokenleri sayesinde Illuvium DAO’ya katılabilirler. Yönetişime katılan kullanıcılar, oyunların geliştirilmesi ve yeni özellikler eklenmesi için alınacak kararlarda oy kullanma hakkına sahip olur.

Illuvial nedir?

Illuvium oyununda yer alan NFT’lere, Illuvial denir. 3 boyutlu bir tasarıma sahip olan bu NFT’ler, alanında başarılı isimler tarafından tasarlanmıştır. Bu NFT varlıkları, aynı zamanda Illuvial oyununda birer karakter olarak yer alırlar.

Kim tarafından kuruldu?

Bu proje, 2020 yılında Kieran Warwick ile Aaron Warwick tarafından geliştirilmeye başlanmıştır.

ILV gelecekte ne vadediyor?

Bu proje, kullanıcıların oyun oynayarak NFT ve token ödülleri kazanabilmelerini ve aynı zamanda stake ederek pasif gelir elde edebilmelerini sağlayan önemli metaverse projelerinden biridir. Bununla birlikte, Ethereum desteğiyle blockchain ağında geliştirilen ilk AAA oyun projesi olması ve sürekli gelişim için DAO sistemini kullanması; bu protokolü diğer projelerden farklı kılan özelliklerdir. Mevcut özelliklerden dolayı projeye ait ILV tokenin de gelecekte değer kazanması öngörülmektedir.

ILV token nereden satın alınır?

ILV tokenin satın alınabileceği bazı kripto para platformları şunlardır: Binance, Gate.io, KuCoin ve OKX.

İlgili:

Sorumluluk reddi: Bu sitede yer alan kripto para türleri ve kripto para platformlarıyla ilgili içerikler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5/5 - (2 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

IOTX coin nedir

IOTX Coin Nedir? IoTeX Projesinin Özellikleri Nelerdir?

facebook - facebook reklamlarını engelleme - facebook reklam engelleme

Facebook Reklam Engelleme Nasıl Yapılır? Basit Bir Rehber!