in

En İyi E-Posta Şifreleme Programları!

eposta sifreleme

En İyi E-posta Şifreleme Programları!

Bu içeriğimizde: E-postalarınızın gizliliği ve güvenliği için en iyi e-posta şifreleme hizmetlerinden olan 5 program önerisine yer verdik.

En İyi E-posta Şifreleme Programları!

1) Preveil

Preveil, en iyi e-posta şifreleme hizmetleri arasında yer alır. Preveil, mevcut e-posta adresleriniz için koruma sağlarken; yeni oluşturacağınız e-posta adresleriniz için de güvenilir ve ücretsiz uçtan uca şifreli bulut depolama alanları sunar. Bununla birlikte, Apple Mail, Gmail ve Outlook ile uyumludur. Ayrıca bu şifreleme programı, gelişmiş anahtar kurtarma sistemi ve şifreli dosya paylaşım özelliği gibi çeşitli hizmetler sunar. Öte yandan kullanımı oldukça kolay bir arayüze sahiptir.

2) ProtonMail

En güvenilir e-posta şifreleme hizmetleri arasında yer alan ProtonMail, e-postaları sıfır erişimli bir şifreleme yöntemiyle korur. E-postalar için uçtan uca şifreleme sistemini kullanan ProtonMail, aynı zamanda dosya depolama desteği de sunmaktadır. Bununla birlikte, uçtan uca şifreleme desteği, karşı taraf da ProtonMail hizmetini kullanıyorsa geçerlidir. Ancak bu hizmetten faydalanmayan birine göndereceğiniz iletileri de şifre ile koruyabilirsiniz. Ayrıca hizmetin ücretli ve ücretsiz katmanları bulunmaktadır.

3) Tutanota

En güçlü e-posta şifreleme hizmetlerinden biri de Tutanota’dır. Bu hizmet, bütün e-posta iletişimlerinizi güçlü açık kaynak algoritmaları aracılığıyla şifreler. Ücretli ve ücretsiz katmanlardan oluşan Tutanota, ücretsiz katmanında kullanıcılar için sınırsız mesaj gönderme desteği sağlar. Bununla birlikte, konu ve başlıklar dahil olmak üzere e-postalarınıza dair her detay şifrelenerek alıcıya ulaştırılır.

4) Virtru

E-posta şifreleme hizmetlerinden Virtru, şirketlerin e-posta iletişimlerini daha güvenli bir şekilde gerçekleştirmelerine destek verir. Ancak bireysel mail kullanıcıları için de hizmet veren Virtru, e-postaların şifreli bir şekilde alıcılara iletilmesini sağlar. Böylece iletileriniz bir sunucudan diğer sunucuya giderken kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilemez. Ayrıca e-posta ile gönderdiğiniz ekler için de koruma sağlar.

5) SecureMyEmail

SecureMyEmail, ProtonMail ve Tutanota gibi diğer hizmet sağlayıcıların aksine; yeni bir e-posta adresi oluşturmanızı istemez. Mevcut olan herhangi bir e-posta adresiniz ile bu şifreleme hizmetinden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Bununla birlikte SecureMyEmail ile korumak istediğiniz e-posta adresiniz; Gmail, Yahoo ya da Microsoft hesabıysa, bu hizmetten ücretsiz bir şekilde yararlanmanıza olanak tanır. Ancak diğer hesap türlerinden birini kullanıyorsanız, belirli bir ücret karşılığında abone olmanız gerekmektedir. Ücretli aboneliğinizden önce ise 30 günlük ücretsiz bir deneme süresi verilir.

İlgili:

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

logo xiaomi

Xiaomi Reklam Kaldırma: Telefonlarda Reklam Kaldırma Nasıl Yapılır?

Android muzik uygulamalari

En İyi Android Müzik Uygulamaları!