in

Bütçenize Uygun En İyi Video Akış Hizmetini Nasıl Bulursunuz?

streaming

Bütçenize Uygun En İyi Video Akış Hizmetini Nasıl Bulursunuz?

Gün geçtikçe artış gösteren video yayın platformları arasında bütçenize en uygun olan akış hizmetini seçmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Bu içeriğimizde, bütçenize uygun en iyi video akış hizmetlerine nasıl ulaşabileceğinize yer verdik.

Bütçenize Uygun En İyi Video Akış Hizmetini Nasıl Bulursunuz?

The Streamable

The Streamable, filmler, diziler, TV kanallarına ait içerikler, spor takımları, video akış hizmetleri gibi çeşitli alanlarda size bilgilendirme sağlayan platformlardan biridir. Bununla birlikte, izlemek istediğiniz herhangi bir diziyi, filmi veya spor müsabakasını; hangi platformlarda izleyebileceğinizi, bütçenize en uygun platformun hangisi olduğunu ve söz konusu içerikleri hangi cihazlardan takip edebileceğinizi The Streamable ile bulabilirsiniz. Ayrıca platformların deneme süreleri hakkında bilgi veren The Streamable, söz konusu akış hizmetlerinin sunduğu kampanyalarla ilgili bilgilendirme de sağlar.

Yeni sezonunu merakla beklediğiniz bir yapımın ne zaman ve hangi platformlarda yayımlanacağını sizin yerinize takip eden ve dilediğinizde sizi bilgilendiren, beğenebileceğiniz tarzda içerikleri bulup size tavsiye eden farklı video akış rehberleri de mevcuttur. JustWatch ve ReelGood, bu rehber hizmetlerden en popüler olanlarıdır. Bununla birlikte, bu rehber uygulamalar; en beğendiğiniz içeriklerin genellikle hangi dijital yayın platformlarında yer aldığını fark etmenizi sağlar. Bu nedenle gereksiz abonelikleri sonlandırmanıza ve size en çok hitap eden platformlara geçiş yapmanıza katkı sağlar.

JustWatch

Bu video akış kılavuzu sayesinde; Netflix, Disney+, Amazon Video Prime, Hulu gibi çeşitli dijital yayın platformlarında yer alan içerik bilgilerine tek bir platform üzerinden erişme imkânına sahipsiniz. İzlemek istediğiniz bir filmin veya dizinin hangi yayın platformunda mevcut olduğunu buradan öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte, farklı video akış hizmetlerinden ortak bir izleme listesi de oluşturabilirsiniz. Ayrıca hesabınıza özel kişiselleştirilmiş içerik tavsiyeleri de alırsınız. Bu uygulamadan ücretsiz bir şekilde faydalanabileceğiniz gibi ücretli katmanda premium sürümünü de kullanabilirsiniz.

Reelgood

Reelgood, oldukça geniş bir içerik kitaplığından tarama yaparak ve birçok kaynaktan yararlanarak; aradığınız dizileri veya filmleri bulmanıza olanak tanır. Bununla birlikte, içeriklerin IMDb puanlarına da yer veren uygulama; her türde en kaliteli ve en beğenilen içerikleri listeler. Ayrıca Netflix, Apple TV, Hulu, Disney+, Amazon Video Prime platformlarında yer alan her türde içeriklerin bilgilerine bu uygulamadan ulaşabilirsiniz.

İlgili:

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

bybit-movez (1)

Bybit, 750.000 MOVEZ Ödül Havuzu Eşliğinde MOVEZ’u Listeliyor!

cyber attacks

En Sık Karşılaşılan Siber Saldırı Türleri!