in

Yatırma Çılgınlığı: Yaz Ayına Özel 3000$’a Varan Trade Ödülü

monster-galaxy-bybit-launchpad-listeleniyor-GGM-token
monster-galaxy-bybit-launchpad-listeleniyor-GGM-token

Yatırma Çılgınlığı: Yaz Ayına Özel 3000$’a Varan Trade Ödülü

Bybit’te ilk yatırma ve alım-satım işleminizin sonunda 3000 dolara varan ödül kazanabilirsiniz. Katılım şartlarına ve detaylara içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

Yatırma çılgınlığı: Yaz Ayına Özel 3000$’a Varan Trade Ödülü

Dünyanın en büyük kripto para platformlarından Bybit, yaz ayına özel bir kampanya başlattı. Bu etkinliğe katılan kullanıcılar, 3000 dolara varan trade ödülü kazanacaklar. Ayrıca etkinlik, 17 Haziran 2022 saat 13.00 – 17 Temmuz saat 13.00 tarihlerini kapsıyor.

Trade Ödülü Takibi

Bybit’te ilk yatırma işleminizde 10 USDC değerinde kupon kazanırsınız. Ayrıca bu ödül için etkinlik kapsamında kabul gören herhangi bir varlık türünde 0 $ tutarından yüksek bir yatırma işlemi gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır. 3000 dolar ödüllü trade ödülü kampanyasında daha fazla ödül kazanmak için Bybit’e kaydolduktan sonra yedi gün içerisinde yatırma işlemi yapın. Ancak 24 Temmuz 2022 tarihinden önce mutlaka alım-satım işlemi gerçekleştirmiş olmanız gerekir.

Ödüllerimi Nasıl Talep Edebilirim?

Ödül kazanmak ve kazandığınız ödüllerin takibini yapmak için öncelikle Bybit’e kaydolmanız gerekmektedir. Bununla birlikte, kaydolduktan sonra platformda oturum açıp söz konusu etkinliğe katılmanız ve yatırma koşullarını yerine getirmiş olmanız gerekir.

Etkinliğe katılım koşulları nelerdir?

  • Öncelikle etkinliğe katılmak isteyen kullanıcıların, Bybit’te daha önce yatırma işlemi gerçekleştirmemiş olması gerekiyor. Platformdaki ilk yatırma işlemini gerçekleştirerek kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.
  • Bybit’e kaydolan kullanıcılar, yatırdıkları tutarın ödül hesaplamasına dâhil olması için işlemlerini yedi gün içerisinde gerçekleştirmek zorundadır. Ancak yedi günü aştıktan sonra yapılan işlemler, ödül hesaplamasına dâhil olmaz. Ayrıca kullanıcıların, yatırma işlemi için verilen 7 günlük sürenin ardından son üç gün boyunca yatırdığı tutarı çekmesi, otomatik olarak diskalifiye edilmesine sebep olur.
  • 24 Temmuz 2022’den önce gerçekleşen alım satım işlemleri, işlem hacmine ve ödül hesaplamasına dahil olur. Ancak bu tarih itibariyle gerçekleştirilen alım-satım işlemleri, işlem hacmi ve ödül hesaplaması için geçerli olmaz. Bununla birlikte, işlem hacmine hem vadeli işlemler hem de spot işlemler dahildir.
  • Kampanyaya katılıp şartları yerine getiren kullanıcıların ödülü, etkinliğin sona ermesi sonrasında 30 gün içinde dağıtılacaktır.

İlgili:

Sorumluluk Reddi: Bu içerik, yatırım kararlarının alınmasında asla temel alınmamalı. Yatırım işlemleri için bir tavsiye olarak yorumlanmamalıdır. İlgili riski tam olarak anladığınızdan ve deneyim seviyenizi, yatırım hedeflerinizi dikkate aldığınızdan emin olun. Eğer ihtiyacınız varsa bağımsız finansal tavsiye almalısınız. Herhangi bir yatırımdan, kullanımdan veya zarardan/ kardan kullanıcılar tamamen kendileri sorumludur. 

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ios 16

iOS 16 Güncellemesi Hangi iPhone Modellerine Gelecek?

netflix microsoft

Netflix ve Microsoft Ortaklık Kuruyor!