in

Android İçin En İyi Antivirüs Programları!

Antivirus Android

Android İçin En İyi Antivirüs Programları!

2022 yılının en iyi Android antivirüs programları arasına giren beş antivirüs hizmetine, bu içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

Android İçin En İyi Antivirüs Programları:

1) Bitdefender Total Security

Ödüllü antivirüs programı Bitdefender Total Security, Android için en iyi antivirüs programlarının başında gelmektedir. Gelişmiş fidye yazılımı, bankacılık koruması ve Aktif Takip Etme gibi çeşitli güvenlik hizmetleri mevcuttur. Bununla birlikte Bitdefender Total Security; Android haricinde iOS ve Windows cihazları için de koruma sağlar. Ayrıca kullanıcılara, VPN hizmeti de verir. Ancak bu antivirüs uygulaması, bazı tarayıcılarda HTTPS’yi desteklemez. Öte yandan VPN erişimi için ayrı bir abonelik ister.

2) Trend Micro Maksimum Güvenlik

Android için en iyi seçeneklerden biri olan Trend Micro Maximum Security, Wi-Fi güvenlik denetleyicisi, sistem tarayıcısı ve ebeveyn denetimi gibi çeşitli güvenlik hizmetleri sunar. Bununla birlikte, kimlik avı saldırılarından koruma ve kötü niyetli URL engellemeye yönelik hizmetler sağlar. Ayrıca Trend Micro, hem Android cihazları için hem de iOS cihazları için kapsamlı bir güvenlik hizmeti veren sınırlı sayıda antivirüs programından biridir.

3) Norton 360 Deluxe

En iyi Android antivirüs programlarından biri olan Norton 360 Deluxe, kullanıcılara güçlü bir VPN (Sanal Özel Ağ) ile parola yönetimi hizmeti sunuyor. Sınırsız VPN hizmeti sağlayan ve cihazları bütün virüslerden koruma sözü veren Norton 360 Deluxe; kullanıcıları sahte ve riskli web sitelerine karşı korumaktadır. Ayrıca bu antivirüs programı aynı zamanda çevrimiçi depolama hizmeti de sunuyor.

4) Avira

Avira, Android için kötü niyetli yazılımlara karşı koruma sağlayan en iyi programlardan biridir. Kötü amaçlı yazılım taraması, web sitesi derecelendirmesi, güvenlik açığı taraması ve kimlik avı koruması gibi birçok gizlilik ve güvenlik aracını, kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunmaktadır. Bununla birlikte Avira, reklam engelleme, Sanal Özel Ağ (VPN), şifre yöneticisi desteği de sağlamaktadır. Öte yandan Chrome, Edge, Firefox ve Opera için bazı tarayıcı uzantıları sunmaktadır. Ayrıca tarayıcı güvenliği uzantısı sayesinde kötü niyetli yazılımlar barındıran URL’leri engeller.

5) AVG

AVG, Android cihazlarınızda kötü amaçlı yazılımların olup olmadığını tarayan, bunları kaldıran ve olası kötü niyetli saldırılara karşı verileri koruyan bir programdır. Bununla birlikte, gezindiğiniz web sitelerinin ne kadar güvenli olduğu hakkında sizi bilgilendirir ve kötü amaçlı URL’leri engeller. Ayrıca Kimlik Avı dolandırıcılığına karşı da duyarlı olan AVG, kullanımı kolay bir arayüze sahiptir.

İlgili:

5/5 - (6 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

kripto para sepeti

Kripto Para Popülerliği: Aslında Bir Yalandan mı İbaret?

helium network featured

Helium Network Nedir? HNT Madenciliği Nasıl Yapılır?