in

KASTA, Bybit Launchpad’de Listeleniyor! Listelenmeye Özel Etkinlik Var!

Izumi-Finance-bybit-global-kripto-para-borsası Bybit, 750.000 MOVEZ
Izumi-Finance-bybit-global-kripto-para-borsası Bybit, 750.000 MOVEZ

KASTA, Bybit Launchpad’e geliyor!

Kripto varlıklar ana akım ödemelerde kullanılırken karşılaşılan en önemli problemler şüphesiz kullanıcıların yeterli teknik bilgiye sahip olmamaları, işlem hızı, mikro işlemler ve yüksek işlem ücretleridir. 2022 yılında başlatılması planlanan ve tüm bu problemlere etkili bir çözüm sunmayı amaçlayan KASTA, Bybit hesabında BIT tutan kullanıcılara Bybit Launchpad platformunda 5 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 06:30’da (TSİ) arz ediliyor.

İşlem ücretlerinin olmadığı, mikro işlemlere izin veren, işlemlerin anında gerçekleştirildiği ve kullanımı kolay uygulaması ile KASTAtoken, kripto varlık ödemelerinde devrimsel bir yeniliğe imza atmayı amaçlıyor.

Bybit Launchpad’de mevcut toplam arz, lansman gününde 25.000.000 KASTA token olacağından Launchpad’e çok sayıda kişinin katılması beklenen bir konu.

Detaylar: https://go.bybit.com/e/a0wUvZ1rnmb

Bu Etkinliğe Katılanlara 10.000 KASTA Airdrop ve 3 Apple Airpods Pro!

Bybit, KASTA tokeninin Bybit Launchpad’de sunulmasını kutlamak için Türkiye’deki kullanıcılarına muhteşem ödüller veriyor. 

KASTA Launchpad etkinliğine katılan tüm Bybit kullanıcıları, Launchpad’den alacakları KASTA tokenler alabilecek. Bunun yanında ek olarak 10.000 KASTA değerindeki ödül havuzunu da paylaşacak. Ayrıca 3 adet Apple Airpods Pro için çekilişe katılabilecek. Detayları aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz. Fakat buraya da bakabilirsiniz: https://go.bybit.com/e/a0wUvZ1rnmb

Muhteşem ödüller için kullanıcıların Bybit’in ilgili etkinliğinin paylaşıldığı blog [Blog Linki] sayfasından “Hemen Katılın” butonuna tıklamaları ve Launchpad’e katılmaları gerekmektedir.

31 Aralık 2021’de Cüzdanınızda BIT Olsun!

Bybit, yaptığı açıklamada Bybit Launchpad’de kullanıcılarına sunacağı KASTA tokeni ile ilgili 31 Aralık 2021 – 5 Ocak 2022 tarihleri arasında cüzdanlardaki BIT token bakiyesinin ortalaması alınarak kişi başı maksimum 9.500 KASTA alımını mümkün kılacağını duyurdu.

5 Ocak 2022 saat 06:30’da (TSİ) ise Launchpad sayfasından Launchpad’e katılım için BIT token yatırma işlemi açılacak. Aynı gün saat 14:00’de (TSİ) KASTA tokenleri dağıtılmaya başlayacak. Saat 15:00’te (TSİ) ise KASTA token Bybit Spot piyasasında! Böylece bütün Bybit kullanıcıları alım-satım yapması mümkün hale gelecek.

İlgili: Bybit Launchpool Nedir? Stake Ederek Nasıl Ücretsiz Token Kazanabilirsiniz?

Bybit: 7/24 kesintisiz ve güvenilir işlem deneyimi:

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Ayrıca gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir platform olma taahhüdünü sürdürüyor. 

Fiyat dalgalanmaları yüzünden pozisyonunuz haksız yere kapandığında Bybit, kullanıcılarının varlıklarını adil piyasa fiyatından telafi eder. Bybit’in 7/24 müşteri desteği ile kullanıcılar, özellikle yardıma ihtiyaç duyduklarında asla cevapsız kalmazlar.

Güvenlik alanında yapılan yatırımın büyüklüğü, bir şirketin genel güvenlik taahhüdünün ve kapasitesinin önemli bir göstergesidir. Güvenlik alanında yaptığı yatırımlarla sektöre öncülük eden Bybit, bütçesinin yüzde 25’ini bu alana ayırıyor.

Daha fazla bilgi için:

İnternet Sitesi: https://www.bybit.com/tr-TR/

Twitter: https://twitter.com/BybitTurkiye

Telegram: https://t.me/BybitTurkish

Instagram: https://www.instagram.com/bybitturkiye/

Destek: support@bybit.com

Sorumluluk Reddi: İçeriğimiz, yatırım kararlarının alınmasında temel alınmamalıdır. Hatta ilgili riski tam olarak anladığınızdan ve deneyim seviyenizi, yatırım hedeflerinizi dikkate aldığınızdan emin olun. Herhangi bir yatırımdan, kullanımdan veya zarardan/kardan kullanıcılar tamamen kendileri sorumludur.

İlgili: BitDAO Nedir? BitDAO, Şimdi Bybit Borsasında!

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ısınan-laptop-bilgisayar-nasil-sogutulur

Isınan Laptop Nasıl Soğutulur? Basit 5 İpucu ile Küçük Bir Rehber!

2021 Yılının En İyi Oyunları

2021 Yılının En İyi Oyunları – 5 Öneri