in

Kötü Amaçlı Yazılımlara Karşı En İyi Koruma Sağlayan Programlar!

cyber secrity

Kötü Amaçlı Yazılımlara Karşı En İyi Koruma Sağlayan Programlar!

Bu içeriğimizde: Cihazlarınızı kötü niyetli yazılımlara karşı korumak için kullanabileceğiniz en iyi programlara yer verdik.

Kötü Amaçlı Yazılımlara Karşı En İyi Koruma Sağlayan Programlar:

Bitdefender Total Security

Bitdefender Total Security, kullanıcılara gelişmiş virüs koruması, fidye yazılımı ve bankacılık koruması gibi çeşitli hizmetlerden oluşan büyük bir güvenlik paketi sunar. Bununla birlikte ödüllü bir antivirüs programı olan Bitdefender; Android, iOS, macOS ve Windows cihazları için koruma sağlar. Öte yandan VPN ve Aktif Takip Etme gibi hizmetler de sunmaktadır. Ancak bu antivirüs uygulamasının bazı eksileri vardır: Bazı tarayıcılarda HTTPS’yi desteklemez, tam VPN erişimi için ayrı bir abonelik ister ve iOS cihazlarına desteği sınırlıdır.

Norton 360 Deluxe

Kötü niyetli yazılımlara karşı koruma sağlayan en iyi programlarından biri olan Norton 360 Deluxe, cihazlarınız için güçlü bir VPN (Sanal Özel Ağ) ile parola yönetimi hizmetleri sunuyor. Sınırsız VPN hizmeti sunan ve cihazları bütün virüslerden koruma sözü veren Norton 360 Deluxe; kullanıcıları sahte ve riskli web sitelerine karşı korumaktadır. Ayrıca Norton 360, kullanıcılar için aynı zamanda çevrimiçi depolama hizmeti de sunuyor. Ancak bu programın, iOS cihazlarına sınırlı güvenlik sağlaması ve MacOS’larda ebeveyn denetiminin kullanılamıyor olması gibi eksik yönleri vardır.

Webroot SecureAnywhere Antivirus

Webroot SecureAnywhere Antivirus, cihazlarınızı yüksek bir hızda tarayan ve bunun için sistem kaynağınızı çok az kullanan bir antivirüs programıdır. Ayrıca kötü amaçlı yazılımlara karşı yüksek seviye koruma sağlayan bu program; bazı saldırı etkinliklerini geri alabilme özelliğine sahiptir.

ZoneAlarm

Check Point ZoneAlarm Anti-Ransomware, kötü amaçlı yazılımlara karşı en etkili güvenlik araçlarını kullanan programlardan biridir. Özelliklere fidye yazılımlarına karşı ciddi bir koruma sağlayan ZoneAlarm; kötü niyetli yazılımlardan etkilenen dosyaları geri yükleme özelliğine de sahiptir.

Avast One Essential

Avast One Essential, kötü niyetli yazılımlara karşı en iyi ücretsiz koruma sağlayan programlardan biridir. Bununla birlikte, Android, macOS ve iOS için koruma sunar. Ancak iOS için daha gelişmiş bir hizmet verir. Öte yandan, yapılan uygulamalı testlerde yüksek puanlar alan en iyi antivirüs programlarından biri olan Avast One Essential, kullanıcıları için VPN desteği de sağlamaktadır.

İlgili:

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cyber Security

Siber Güvenliği Eğlenceli Hâle Getiren Oyunlar!

Cyber Credit Card

Rezervasyon Dolandırıcılığına Dikkat! Milyonlarca Lira Vurgun Yapıldı!