in

Bybit DEFY Airdrop’u ile Launhcpad Heyecanını Üst Düzeye Taşıyor!

bybit-defy
bybit-defy

Bybit DEFY Airdrop’u ile Launhcpad Heyecanını Üst Düzeye Taşıyor!

Kullanıcılarını gelecek vadeden projelerin tokenleri ile herkesten önce buluşturan Bybit Launchpad’in en yeni projesi DEFY kullanıma hazır. Anlık görüntü alma dönemi 10-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Bybit Launchpad’e 18 Milyon DEFY token tahsis edilecek. 15 Ağustos’ta ise kullanıcılar DEFY Launchpad’ine etkinlik sayfası üzerinden katılım sağlayacak. Bybit, Türkiye kullanıcılarına launchpad etkinliğinin yanı sıra kampanyalar ile de kazandırmaya devam ediyor. 5-19 Ağustos arasında sürecek etkinlikler kapsamında 35.000 DEFY token değerinde ödül havuzu kullanıcıları bekliyor.

Hızlı, güvenilir ve yeni nesil bir kripto varlık işlem deneyimi sunan, dünyanın önde gelen kripto para borsası Bybit, yeni launchpad projesi DEFY ile gelecek vadeden tokenleri kullanıcılarıyla buluşturmaya ve bu projeleri kampanyalarla kutlamaya devam ediyor.

Bybit DEFY Airdrop’u ile Launhcpad Heyecanı:

Oyna-kazan (P2E) türünde bir mobil NFT blok zinciri oyunu olan DEFY’nin, kendisiyle aynı adı taşıyan hizmet tokeni DEFY, Bybit’in yeni launchpad projesi olarak ön plana çıkıyor. Hiperbasit (hyper casual) türünde bir şifre kırma oyununu, öğren-kazan (L2E) unsurlarını, gerçek dünya keşiflerini ve artırılmış gerçeklik (AR) maceralarını bir araya getiren DEFY ile oyuncular, sanal ve fiziksel dünyayı birbirine bağlayan bir Metaverse’e adım atıyor.

Yeni launchpad projesi kapsamında kullanıcılarına kazançlı kampanyalar sunmaya devam eden Bybit, etkinlikler kapsamında BIT taahhüt ederek token dağıtımına katılma veya USDT taahhüt ederek proje tokeni dağıtımından pay alma hakkı kazandırıyor. Launchpad katılım detaylarına Bybit Blog sayfasından erişilebiliyor.

DEFY ödül yağmuru: Tam 35.000 DEFY!

Bybit yeni launchpad etkinliklerini her zaman olduğu gibi kazandıran yerel kampanyalarıyla kutlamaya devam ediyor. Etkinlik kapsamında 35.000 DEFY token değerinde ödül havuzu kullanıcıları bekliyor.

Kazandıran kampanyalardan ilkinde ilk alım-satım işlemi yapanlar kazanıyor. 5-19 Ağustos tarihleri arasında Bybit spot piyasasında ilk alım-satım işlemini gerçekleştiren 80 şanslı kişi 375 DEFY tokenin sahibi oluyor. Katılım için Bybit Blog üzerinde yer alan kampanya sayfasındaki ilgili adımları tamamlamak yeterli. 

Twitter’da paylaşanlar kazanıyor!

Etkinlik kapsamında Twitter paylaşımları da kazandırıyor. Bybit Türkiye resmi Twitter hesabını takip ederek, etkinlik tweetini alıntılayarak 3 arkadaşını etiketleyip paylaşan ve etkinlik sayfasındayer alan formu dolduranlar arasından 20 şanslı kişi, kişi başı 250 DEFY tokenin sahibi oluyor.

Etkinlik ve kampanya koşullarıyla ilgili daha fazla bilgi için resmi blogu ziyaret etmeyi unutmayın.

İlgili:

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

e posta

E-postayı Daha Verimli Kullanmak İçin 5 İpucu!

VPN

VPN Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!