in ,

SushiSwap Nedir? SUSHI Nereden Alınır?

sushi swap nedir
sushi swap nedir

Bu içeriğimizde SushiSwap nedir? SUSHI nereden alınır? Sorularının cevaplarına ve bu projeyle ilgili diğer detaylara ulaşabilirsiniz.

SushiSwap nedir?

SushiSwap, merkeziyetsiz kripto para platformu olan Uniswap borsasının çatallanması sonucu oluşturulan bir merkeziyetsiz kripto para platformudur.

Özellikleri nelerdir?

  • Sushi, büyük ölçüde Uniswap borsasına benzeyen ancak ondan bazı özellikler bakımından ayrılan bir platformdur. Bu projeyi Uniswap ve diğer platformlardan ayıran özelliklerden biri de platformun kullanıcı topluluğu tarafından yönetilmesidir. Sushi tokene sahip olan kullanıcılar, bu platformun değişimi ve gelişimi için alınacak kararlarda oy kullanma hakkına sahiplerdir. Dolayısıyla kullanıcıların oyları olmaksızın bir değişim yapılamaz.
  • Sushiswap, otomatik piyasa yapıcılığı sistemini kullanır. Böylece bu platform, isteyen bütün kullanıcıların likidite sağlayıcı olmasına izin veren bir yapıya sahiptir.
  • Kullanıcılar, çeşitli likidite havuzlarına likidite sağlayabilir veya yeni havuz oluşturup yönetimini üstlenebilirler. Sushiswap bunun için kullanıcılara akıllı sözleşme desteği sunmaktadır.
  • Bu platformda, kullanıcıların işlemlerin doğrulanmasını beklemek zorunda kaldıkları bir sistem yoktur. Kullanıcılar, bütün işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirme fırsatına sahiplerdir.

SUSHI token özellikleri nelerdir?

  • Kullanıcılar, SushiSwap platformunda gerçekleştirdikleri işlemler için SUSHI tokeni kullanabilirler.
  • Platformdaki likidite havuzlarına likidite sağlayan kullanıcılar, SUSHI token ödülü kazanırlar. Bununla birlikte kullanıcılar, kazandıkları bu tokenleri ETH’ye çevirebilirler.
  • SushiSwap, kullanıcıların SUSHI token ile ödedikleri işlem ücretlerinin bir kısmını kullanıcılara geri ödemektedir. Böylece kullanıcılar, işlemler için çok düşük ücretler ödemiş olurlar.

SushiSwap nasıl kullanılır?

Bu platformda işlem gerçekleştirmek isteyen kullanıcıların, öncelikle ethereum destekli olan MetaMask gibi bir kripto para cüzdanına sahip olmaları gerekir. Daha sonra bu cüzdanla SushiSwap platformuna bağlanan kullanıcılar, yönlendirmeleri takip ederek likidite sağlayıcı olabilir veya diğer işlemlerini gerçekleştirebilirler.

SUSHI nereden alınır?

Satın alınabileceği bazı kripto para platformları şunlardır: Binance, OKX, Huobi, KuCoin ve SushiSwap.

İlgili:

Sorumluluk reddi: Bu sitede yer alan kripto para türleri ve kripto para platformlarıyla ilgili içerikler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5/5 - (1 Oy)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

filecoin

Filecoin Nedir? Filecoin (FIL) Madenciliği Nasıl Yapılır?

Opensea nedir

OpenSea Nedir? Nasıl Kullanılır? OpenSea Hakkında Bilinmeyenler!