in

CoinList Nedir? CoinList Nasıl Kullanılır? Bilinmeyenler!

coinlist nedir

CoinList Nedir? CoinList Kullanım Rehberi ve Bilinmeyenler!

Bu içeriğimizde: CoinList nedir? Nasıl kullanılır? sorularının cevaplarına ve bu platform hakkında bilinmesi gereken detaylara yer verdik.

CoinList nedir?

CoinList, diğer borsalarda listelenmeden önce yeni kripto para birimlerini satışa sunan popüler kripto para platformlarından biridir. Yeni kripto para projelerinin gelişimine destek veren CoinList, bu projelere ait kripto para birimlerini diğer borsalarda listelenmeden önce kullanıcıların satın almasına imkân tanır.

CoinList Kullanım Rehberi:

CoinList platformunda işlem gerçekleştirebilmek için bir kullanıcı hesabı oluşturmak zorunludur. Bununla birlikte, CoinList’e kaydolmak oldukça kolaydır. Platformun ana sayfasında üst kısımda yer alan hesap oluşturma butonuna tıklayıp karşınıza çıkan formu doldurmanız gerekir. CoinList, sizden adınızı, soyadınızı ve e-posta adresinizi girmenizi ister. Bununla birlikte, yeterince güvenli olması için en az 10 karakterden oluşan bir şifre oluşturmanızı belirtir. Ancak bu aşamayı tamamladıktan sonra platformda aktif olarak alım satım işlemleri gerçekleştirmek isteyen kullanıcıların, KYC doğrulamasını yapması zorunludur.

Güvenlik

Dünyanın dört bir yanından 10 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veren CoinList; kripto para birimlerini satışa sunmadan önce projenin güvenirliğini araştırır ve proje hakkında bazı bilgileri kullanıcılarla paylaşır. Bununla birlikte CoinList, toplanan fonların büyük bir kısmını çevrimdışı olarak depolamaktadır. Bu sayede fonların bir saldırı sonucunda ele geçirilmesi gibi riskleri ortadan kaldırmayı amaçlar.

Bitcoin’lerinizi WBTC’ye dönüştürebilirsiniz

CoinList platformunda BTC’lerinizi WBTC’ye dönüştürerek deFi dünyasına kolayca katılabilirsiniz. BTC ve FIL varlıklarınızı, Wrapped Bitcoin ve Wrapped Filecoin’e dönüştürerek; kripto para ödünç alıp verme imkânı tanıyan Compound, MakerDAO ve Curve gibi deFi protokollerine katılabilirsiniz.

CoinList hakkında diğer bilinmesi gerekenler:

  • CoinList, ABD ve diğer ülkelerde kara para aklama yasalarına ve yönetmeliklerine en gelişmiş düzeyde uyum sağlamak için çalıştıklarını belirtir.
  • CoinList platformunda, BTC, ETH, SOL ve XRP gibi popüler kripto para birimlerinin alım satım işlemlerini gerçekleştirebilir ve takas edebilirsiniz.
  • Platformda Flow ve Celo gibi çeşitli kripto para birimleri stake edilebiliyor. Böylece kullanıcılar, varlıklarını sisteme kilitledikleri süre boyunca ek gelir elde ederler.
  • Platforma ait iOS ve Android mobil uygulamalar mevcuttur. Ayrıca bu uygulamalar, kullanımı son derece kolay bir arayüze sahiptir. Bütün işlemlerinizi birkaç tuşlama ile kolayca gerçekleştirebilmenize imkân tanır.

İlgili:

Sorumluluk reddi: Bu sitede yer alan kripto para türleri ve kripto para borsalarıyla ilgili içerikler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez.

İçeriği Oyla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Best VPN for gaming

Oyun İçin En İyi VPN’ler!

Netflix haziran

Netflix Haziran Ayında Yayımlanacak Yeni İçerikler!